Badzout en zelfbooster

Werking
Door het badwater op te laden met de zelfbooster kun je gemakkelijker en sneller de helende werking van de stenen opnemen. De zelfbooster geeft je energie en vitaliteit, zelfvertrouwen en positiviteit, vermindert stress en bevordert ontspanning. Het beschermt je ook tegen negatieve energie. Daarnaast helpt dit mengsel bij emotionele genezing, waaronder het verzachten van verdriet, pijn en emotionele wonden, en het bevorderen van zelfacceptatie en genezing.


Voordelen van het Badzout:
1. Ontspanning en Stressvermindering.
2. Spierpijn en Pijnverlichting.
3. Verbetering van de Slaapkwaliteit.
4. Verbetering van de Bloedsomloop.


Gebruik
- Voor in een bad:
Doe de inhoud van het zakje in een washand en bind dit dicht met een rekker. Op deze manier kun je na het bad de steentjes gemakkelijk verzamelen.
- Voor in een voetbad:
Doe de inhoud van het zakje in je voetbad met warm water.


- Tips voor beide:
> Roer het water.
> Geniet van het bad; stap in het (voet)bad en ervaar de ontspanning. Neem de tijd om te ontspannen en de voordelen van het badzout en de edelstenen te ervaren. De aanbevolen duur voor een bad met edelstenen varieert, maar minimaal 30 minuten is aangewezen.
> Spoel af na het bad met schoon water.
> Hydrateer na het bad met een vochtinbrengende crème of lotion.

Waarom een halfuur? Het water heeft ongeveer 30 minuten nodig om de werking van de edelstenen op te nemen. Eens het water de werking heeft, wordt dit snel en gemakkelijk doorgegeven aan ander water.


Let op:
- Als je gezondheidsproblemen hebt, zoals hoge bloeddruk of huidirritaties, raadpleeg dan eerst een arts voordat je badzout gebruikt.
- Vermijd het gebruik van badzout bij open wonden of snijwonden, omdat dit irritatie kan veroorzaken.
- Als je zwanger bent, raadpleeg dan je arts voordat je badzout gebruikt.

Wat erna? Je kunt de kleine steentjes bewaren in een doosje of schaaltje. Je kunt de edelstenen altijd hergebruiken in bad door zelf badzout toe te voegen of enkel de steentjes te gebruiken. Plaats de steentjes in een gesloten glazen flesje en zet dit flesje in een kan met water om op die manier je water op te laden met de werking van de edelstenen.

Meer info? Neem contact op met mij. Je kan de gegevens terugvinden op het visitekaartje.

Retour au blog